Gerumo kristalas – treneriui R.Plūkui

2013-12-07 Atnaujinta: 2020-06-17

Š.m. sausio 6 d. Kauno rotušėje jau septintą kartą būrys nusipelniusių kauniečių apdovanoti Gerumo kristalais. Kasmet jie teikiami asmenims, reikšmingais darbais nusipelniusiems Kaunui.

Šį apdovanojimą pelnė ir mūsų sporto mokyklos bokso treneris Raimundas Plūkas už vaikų ir jaunimo sveiko gyvenimo būdo propagavimą ir aktyvią visuomeninę veiklą. Jis yra paruošęs ne vieną Lietuvos moksleivių bokso čempioną, išugdė du pasaulio jaunių bokso čempionato prizininkus. Prieš beveik du dešimtmečius jis įkūrė Kauno Šančių sporto ir sveikatingumo centrą.

„Visi apdovanojimai pamalonina širdį, tačiau šis buvo labai netikėtas. Visą gyvenimą dirbu treneriu ne tam, kad pelnyčiau apdovanojimą, tačiau be galo malonu, kad bendruomenė įvertino mano darbus“, tikino R. Plūkas. „Man teko didelė garbė būti Algirdo Šociko studentu, todėl turėjau iš ko mokytis. Man šiandien įteiktas Gerumo kristalas rodo, kad jo pamokos nenuėjo veltui“, – teigė treneris. Jis pripažino, kad didžiuojasi, jog bokso treneriu dirba jau 25-erius metus.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content