Lietuvos boksininkai tapo tarptautinio turnyro prizininkais

2015-04-27

Bokso-pirstines-500x500     Jungtinė Kauno sporto mokyklos „Gaja“ ir Lietuvos miestų jaunimo amžiaus bokso rinktinė dalyvavo Los Alcarazeso mieste pirmą kartą Ispanijos bokso istorijoje surengtame 4-ių nacijų jaunimo bokso turnyre, kuriame be šeimininkės Ispanijos, taip pat kovojo Lietuvos, Airijos ir Kazachstano rinktinės.

Boksininkai buvo suskirstyti į šešias svorio kategorijas. Už iškovotą pergalę buvo skiriami 2 taškai, už pralaimėjimą – 1 taškas. Lietuvos boksininkai iškovojo trečią vietą. Čempione tapo pajėgi Kazachstano rinktinė, antrą vietą užėmė lietuvius tik tašku aplenkę ispanai, o paskutiniai liko airiai.

Komandai vadovavęs treneris Vytautas Sinkevičius sakė: „Rezultatais esame patenkinti, tik taško pritrūko iki antros vietos, o čempionais tapę kazachai yra vieni stipriausių boksininkų pasaulyje ir lenkė varžovus savo meistriškumu“.

Lietuvos komandai atstovavo kaunietis Edvinas Diliūnas (svorio kategorijoje iki 52 kg), klaipėdietis Sigitas Stončius (iki 56 kg), tauragiškis Dainius Jokimaitis (iki 60 kg), alytiškis Haroldas Globetanas (iki 64 kg), kaunietis Ramūnas Čebanauskas (iki 69 kg) ir marijampolietis Tadas Šakočius (iki 75 kg).

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content