Europos dziudo taurės etapas Suomijoje

2016-10-17 Atnaujinta: 2020-06-15
suomija3

2016 m. spalio 1- 2 dienomis Tampere (Suomijoje) vykusiame Europos dziudo taurės etape

Sandra Jablonskytė svorio kategorijoje + 78 kg  finale nugalėjusi Suomijos sportininkę E. Lehtonen  iškovojo I –ąją vietą (treneriai D. Novikovienė ir V. Sinkevičius).

Ramūnas Diburys svorio kategorijoje iki 90 kg užėmė III – ąją vietą. Pirmoje kovoje nusileidęs Prancūzijos atstovui P. L. Guerin, antroje kovoje laimėjo prie Švedijos sportininką P. Persson o dėl bronzos apdovanojimo įveikė Latvijos atstovą A. Rebrovs  (treneriai D. Novikovienė ir V. Sinkevičius).

suomija1

Rokas Šimonis svorio kategorijoje iki 100 kg taip pat užėmė III – ąją vietą (treneriai P. Vinciūnas ir M. Paškevičius). Pirmoje kovoje nusileidęs Rumunijos atstovui L. Samel,  Rokas savo kovingumą pademonstravo kovoje dėl bronzos įveikęs Švedijos sportininką E. Mattson.

Sveikiname sportininkus bei jų trenerius!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content