Orientacininkai varžėsi Žemaitijoje

2017-09-04 Atnaujinta: 2020-06-14

Klaidūs Žemaitijos miškai, visą dieną lijęs lietus, neišgąsdino kauniečių.Telšių rajone Saušilės miške vykusiose Lietuvos jaunių, jaunučių ir vaikų orientavimosi sporto čempionato estafečių varžybose „Gajos“ orientacininkų komandos iškovojo 5 pirmąsias, 2 antrąsias ir 4 trečiąsias vietas. Čempionais tapo:

Jaunių grupėje – Urtė Čaplikaitė, Ema Urbonavičiūtė, Austėja Kalvaitytė

Jaunučių grupėje – Ugnė Liegutė, Justė ir Auksė Skaisgirytės

Vaikų grupėje – Vytautė Kripulevičiūtė, Gabija Bajorinaitė, Ugnė Skučaitė

Dvylikamečiai –  Edvinas Šimkūnas, Kasparas Šikarskas ir Edvardas Aukštuolis

Keturiolikmečiai –  Kasparas Vaitiekus, Osvaldas Kazlauskas ir Tadas Dementavičius

Kitą dieną Dievų Krėslo miške vyko asmeninės orientavimosi varžybos ilgoje trasoje. Čia iš kauniečių sėkmingiausiai pasirodė trenerės Aušros Bartkevičienės auklėtiniai. Jaunimo čempionais tapo Deimantė Motiejūnaitė ir Rokas Lipnickas, jaunučių tarpe nugalėjo Ugnė Liegutė, prizininkais jaunimo ir vaikų grupėse tapo Akvilė Bartkevičiūtė, Kęstutis Nenartavičius, Ugnė Skučaitė ir Tadas Dementavičius.

Aukso medalį taip pat iškovojo trenerės Irinos Misiūnienės auklėtinė Greta Džiaugytė.

Sidabro ir bronzos medaliais pasidabino trenerės Genovaitės Dambrauskienės auklėtiniai Vytautė Kripulevičiūtė ir Kasparas Šikarskas. Ema Urbonavičiūtė (tr. Aušra Sidaravičienė) iškovojo III vietą jaunių grupėje.

Sveikiname sportininkus ir jų trenerius su puikiu pasirodymu.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content