Moterų imtynių turnyras „Daugpilio taurė – 2017“.

2017-11-21 Atnaujinta: 2020-06-13

2017 m. lapkričio 17-18 dienomis Daugpilyje vyko 6-sis tarptautinis moterų imtynių turnyras „Daugpilio taurė – 2017“. Turnyras pritraukė 150 jaunųjų imtynininkių iš Estijos, Baltarusijos, Lietuvos ir Latvijos. Kauno komandai atstovavo 5 merginos.

Jaunučių grupėje puikiai kovojo Neda Vildžiūtė, svorio kategorija iki 45 kg. Neda nugalėjo varžoves iš Latvijos A.Kuzmicką ir A.Kuznecovą, finalinėje kovoje įveikė E. Uselytę iš Anykščių. Neda visas varžoves įveikė aiškia persvara, kovojo labai užtikrintai ir gražiai. Šioje amžiaus grupėje 3 vietą iškovojo Kamilė Valeckaitė (svorio kategorija iki 65 kg). Kamilė nugalėjo A. Koposovą iš Latvijos, tai – pirmasis Kamilės medalis tarptautinėse varžybose. Jaunių amžiaus grupėje Eglė Valčiukaitė (svorio kategorija iki 56 kg), nugalėjo V.Lepeshą iš Baltarusijos ir Latvijos atstovę V.Albertą, tačiau finalinėje kovoje nusileido T.Tonson iš Estijos. Taip pat varžybose dalyvavo, bet pergalių neiškovojo, Viktorija Rickevičiūtė ir Aistė Maročkaitė.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content