Lietuvos šachmatų čempionate

2018-03-12 Atnaujinta: 2020-06-12

2018 m. kovo 2-8 dienomis Kaune „Best Baltic“ viešbutyje (buvusi „Daniela“) vyko Lietuvos vyrų ir moterų šachmatų čempionatai su Lietuvos jaunimo vaikinų ir merginų įskaita.

Kauno sporto mokykla „Gaja“ gali pasigirti įspūdingais jaunųjų sportininkų pasiekimais.

Guoda Perminaitė (treneris Laimutis Šolys) tapo čempione merginų iki 20 metų įskaitoje bei moterų čempionate užėmė trečiąją vietą. Saulė Gailiūnaitė (treneris Laimutis Šolys) merginų įskaitoje užėmė trečiąją vietą.

Vyrų čempionate jaunimo įskaitoje Benas Mickus (treneris Donatas Vaznonis) iškovojo antrąją vietą, o Karolis Jukšta (treneris Donatas Vaznonis) liko trečias.

Sporto mokykla „Gaja“ buvo viena iš čempionato organizatorių. Apdovanojimus čempionams ir prizininkams įteikė mūsų sporto mokyklos direktorius Evaldas Skyrius bei čempionato vyr. teisėjas treneris Donatas Vaznonis.

Čempionatų rezultatai ir kita statistika:

Tiesioginė partijų transliacija: http://chesslive.lt/LVSC2018/r9/tfd.htm

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content