Šaudymo Eurolyga

2018-04-18 Atnaujinta: 2020-06-12

Balandžio 14-15 dienomis, Vroclave, Lenkijoje, įvyko 10-osios  šaudymo SIUS EUROLYGOS varžybos.

Tai kvalifikacinės varžybos, kuriose, dėl šalies patekimo į finalą Suomijoje, vyksiantį 2018m. rudenį, kovėsi 39 sportininkai iš 8 valstybių.

Pistoleto rungtyje tarp Estijos, Latvijos, Norvegijos ir Lenkijos, kovėsi ir mūsų Lietuvos  jaunimo komanda- GINTAUTAS PUCILAUSKAS (KAUNAS-GAJA), GRETA RANKELYTĖ (VILNIUS), KAROL BELEVIČ (VILNIUS),  ir UGNIUS DZIKUNSKAS (ALYTUS).

Lietuva kovėsi su visomis savo varžovėmis.  Gaunamų taškų už pergales, kovojant dvikovose principu, Lietuvių komanda nusileido tik Lenkijos ir Norvegijos komandoms.

Latvijos ir Lenkijos komandos surinko po tris pergales ir išsikovojo kelialapius i Eurolygos finalus, Suomijoje.  O Lietuva- TREČIA VIETA!

Mūsų Lietuvos komanda, dar gali būti pakviesta į finalines varžybas, kaip daugiausia taškų surinkusi komanda. Todėl laukiam, kitų regionų rezultatų ir tikimės geriausio!

Dėkojame ir sveikiname mūsų sportininkus, iš tarptautinių varžybų į Lietuvą parsivežus Eurolygos varžybų trečios vietos taurę!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content