Lietuvos orientavimosi sporto slidėmis čempionatas

2019-01-21 Atnaujinta: 2020-06-12

Sausio 19-20 dienomis Visagine įvyko Lietuvos orientavimosi sporto slidėmis čempionatas. Miške paruoštame beveik 50 km ilgio vėžių tinkle buvo nelengva orientuotis atsirenkant sau reikiamą kelią ir greitai slysti. Kaip vyko kova vyrų estafetėse galima pažiūrėti GPS įraše:

http://sportrec.eu/ui/#1e3u8am

Asmeninėse varžybose ilgoje trasoje labai sėkmingai pasirodė mūsų trenerės Aušros Bartkevičienės auklėtinės Nida Babianskaitė, Aistė Dementavičiūtė ir Ugnė Skučaitė, jaunučių grupėje iškovojusios visų spalvų medalius, o kitą dieną estafetėje taip pat nepalikusios vilčių varžovėms.

Antrąsias vietas estafetėje užėmė jaunučiai (Tadas Dementavičius, Osvaldas Kazlauskas ir Kasparas Murėnas) bei vaikai (Džiugas Budrys, Herkus Pijus Čaplikas ir Justas Grikšas).

Vasario mėn. sportininkai dar varžysis sprinte ir vidutinėje trasoje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content