Stalo tenisininkų startas Lietuvos jaunučių čempionate

2019-02-12 Atnaujinta: 2019-02-12

Vasario 9-10 dienomis Joniškyje vyko Lietuvos jaunučių stalo teniso čempionatas. Varžybose dalyvavo 32 berniukai ir 32 mergaitės iš visos Lietuvos.

Šauniai varžybose pasirodė sporto mokyklos auklėtinė Kamilė Stankevičiūtė (tr. Romas Stankevičius). Įveikusi visas priešininkes, Kamilė tik pusfinalyje pralaimėjo sportininkei iš Vilniaus raj. ir galėjo kovoti tik dėl trečios vietos, kurią ir iškovojo, nugalėjusi šiaulietę.

Asmeninėse varžybose trečią vietą iš rankų paleido Aleksandras Chmelevskis (tr. V. Stankevičius), dėl kurios kovėsi su jonaviečiu. Tačiau vaikinų dvejetų rungtyje Aleksandras, poroje su kauniečiu Roku Kisieliumi (tr. V. Stankevičius), tapo nugalėtojas, o mišrių dvejetų rungtyje poroje su L. Abaravičiūte (Vilniaus raj.) iškovojo 3 vietą. Rokas Kisielius tapo nugalėtojas mišrių dvejetų rungtyje, poroje su D. Dovydaityte (Šiauliai).

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content