Medaliai orientavimosi dviračiais Lietuvos čempionate

2019-05-28 Atnaujinta: 2020-06-12

Gegužės 24-26 dienomis Prienuose buvo išdalinti pirmieji šio sezono Lietuvos orientavimosi sporto kalnų dviračiais čempionato apdovanojimai. Šauniai čempionate pasirodė visas būrys Gajos sportininkų.

Penktadienio vakarą vykusiose sprinto varžybose pirmąsias vietas užėmė trenerių Devio Žilovo ir Aušros Bartkevičienės auklėtiniai – Austėja Kalvaitytė (M20 grupė) ir Justas Grikšas (V14 grupė). Prizines vietas taip pat užėmė M12 grupėje Greta ir Luknė Šimkonytės, V14 grupėje – Džiugas Budrys, V17 grupėje – Karčiauskas Jonas.

Šeštadienį jėgas dviratininkai bandė etafečių rungtyje. Čempionais tapo V14 grupės sportininkai Džiugas Budrys ir Justas Grikšas (tr. Aušra Bartkevičienė). 2-ąją vietą M14 grupėje iškovojo sesės Greta ir Luknė Šimkonytės, 3-iąsias vietas – V17 grupėje Jonas Karčiauskas ir V21 grupėje – Nojus Kalvaitis.

Sekmadienį sportininkų laukė ilgos trasos išbandymai. Pasak dalyvių trasa buvo labai sunki – daug kalnų, sunkaus pagrindo. Ne visi atlaikė šiuos iššūkius. Čia atkaklumą pademonstravusi Greta Šimkonytė M12 grupėje laimėjo auksą, V14 grupėje prizininkais tapo Džiugas Budrys ir Justas Grikšas.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content