Lietuvos komanda iškovojo Europos orientavimosi sporto čempionato bronzos medalius

2019-06-29 Atnaujinta: 2019-07-03

Tadas Dementavičius kartu su vilniečiais Adomu Času ir Andoju Lapinsku iškovojo bronzos medalius Europos jaunučių čempionato estafetėse!

Pirmu etapu bėgęs Tadas iš etapo grįžo trečias iš 25 komandų ir šešiolikmečių vaikinų grupėje lietuviai šią vietą išlaikė iki finišo, 2 min. 55 sek. nusileidę Čekijos orientacininkams. Antroje vietoje liko Rusijos komanda, čekams pralaimėjusi 18 sek.

Aštuoniolikmečių vaikinų grupėje puikiai pasirodė Rokas Barauskas, Augusts Velde ir Dovydas Kaušakys, iškovoję 6-ąją vietą. Nugalėjo Suomijos trejetas, sidabro medaliai atiteko jauniesiems orientacininkams iš Vengrijos, o bronzos – Švedijos komandai.

Jaunučių ir jaunių merginų grupėse abi Lietuvos komandos, kurias atstovavo ir kaunietės Aistė Dementavičiūtė ir Ugnė Skučaitė bei Justė Skaisgirytė ir Ugnė Liegutė, finišavo 12-oje vietoje.

European Youth orienteering championships

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content