Ričardo Tamulio vardo bokso turnyras

2019-08-19 Atnaujinta: 2019-08-19

Kaune vyko jubiliejinis Lietuvos boksininko – olimpinių žaidynių vicečempiono bei daugkartinio Europos čempiono Ričardo Tamulio vardo bokso turnyras. Turnyre kovojo 65 boksininkai iš 12-os valstybių (Lietuvos, Lenkijos, Suomijos, Vokietijos, Rusijos, Baltarusijos, Estijos, Izraelio, Latvijos, Švedijos, Šveicarijos ir Velso). Lietuvos boksininkai iškovojo 14 medalių: 4 aukso, 3 sidabro ir 7 bronzos.

R. Tamulio turnyras yra viena paskutinių repeticijų prieš Europos jaunimo čempionatą. Po turnyro atrenkami boksininkai, kurie atstovaus Lietuvai svarbiausiose šių metų jaunimo varžybose. Planuojama, kad į Europos čempionatą vyks septyni lietuviai. Europos jaunimo čempionatas rugsėjo 2-11 dienomis vyks Bulgarijos sostinėje Sofijoje.

Turnyre puikiai pasirodė mūsų mokyklos auklėtiniai:

1 vieta Lukas Simonavičius 56 kg (treneris V. Sinkevičius)
1 vieta Gabrielius Savickas 81 kg (treneris V. Sinkevičius)
1 vieta Nedas Gudomskas 60 kg (treneris V. Bičiulaitis)
2 vieta Lukas Kamnevas 75 kg (treneris A. Marma)
2 vieta Erikas Laurikietis 64 kg (treneris V. Bičiulaitis)
3 vieta Romanas Kudriavec 69 kg (treneris M. Palionis)
Taip pat geriausiu turnyro boksininku buvo išrinktas Nedas Gudomskas.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content