Europos jaunimo vaikinų ir merginų čempionatas

2019-09-11 Atnaujinta: 2019-10-11

Rugsėjo 3 – 11 dienomis Sofijoje (Bulgarija) vyko Europos jaunimo vaikinų ir merginų čempionatas. Kuriame varžėsi 37 šalių atstovai. Iš viso dalyvavo 339 boksininkai iš kurių 213 buvo vaikinai ir 126 merginos. Čempionate dalyvavo ir mūsų mokyklos atstovai

Lukas Simonavičius debiutinėje kovoje taškais įveikė Rumunijos atstovą, tačiau antroje kovoje pralaimėjo Lenkijos atstovui.

Gabrielius Savickas su treneriu Vytautu Sinkevičiumi

Gabrielius Savickas pergalę iškovojo prieš Vengrijos bei Čekijos atstovus ir užsitikrino čempionato bronzos medalį. Deja, kovoje dėl aukštesnės prabos medalio pralaimėjo Gruzijos atstovui.

Mažiau pasisekė Nedui Gudomskui kuris taškais nusileido boksininkui iš Slovėnijos. Varžovas puikiai kovojo paskutiniame raunde taip užsitikrindamas pergalę.

Lukas Kamnevas debiutinėje kovoje nusileido Baltarusijos atstovui, trenerių ir dalyvių nuomone Lukas antrą ir trečią raundą laimėjo, bet teisėjai skyrė jam pergalę tik trečiajame raunde, tokio teisėjų sprendimo dėka kovą laimėjo boksininkas iš Baltarusijos.

Erikas Laurikietis pirmoje kovoje pamokė šveicarą, tačiau vėliau pralaimėjo Moldovos atstovui.

Romanas Kudriavec, įveikęs Švedijos atstovą, varžybų ketvirtfinalyje pralaimėjo Ukrainos boksininkui.



Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content