Barbora Mačiulaitytė Pasaulio jaunimo šachmatų čempionate

2019-10-30 Atnaujinta: 2019-10-30

Spalio 1-13 d. didžiausiame Indijos mieste Mumbajuje vyko Pasaulio jaunimo šachmatų čempionatas, kuriame dalyvavo 5 Lietuvos šachmatininkai, tarp jų ir  Kauno sporto mokyklos “Gaja” auklėtinė Barbora Mačiulaitytė. Surinkusi 5 taškus iš 11 galimų Barbora tarp 70 dalyvių užėmė 41 vietą.

„Turnyro startas buvo sunkus. Barbora patyrė du pralaimėjimus, vėliau laimėjo dvi partijas. Turnyro viduryje pavyko laimėti tris partijas iš eilės ir po septinto rato pakilti į 19 vietą. Deja, finišas buvo nesėkmingas. Barbora patyrė 3 pralaimėjimus ir nukrito į 41 vietą. Galutinis rezultatas vis tiek labai džiugina, nes žaidžiant su pajėgiausiomis pasaulio jaunosiomis šahmatininkėmis, pavyko solidžiai, 36 taškais, pakelti savo reitingą“ , – auklėtinės pasiekimais pasidalino treneris L.Šolys. 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content