Viktė Ažukaitė iškovojo J. Subačiaus taurę!

2019-10-30 Atnaujinta: 2019-10-30

Spalio 26 d. Lietuvos sporto universitete vyko VI-asis J. Subačiaus taurės fechtavimo turnyras. Džiaugiamės, kad kasmet šiame turnyre vis daugiau sportininkų įrodinėja savo pranašumą kovodami špaga. Šiais metais buvo galima stebėti itin daug atkaklių kovų bei girdėti pergalingų šūksnių įveikus priešininkus.

Moterų turnyre tarp 27 dalyvių nenugalima buvo Kauno sporto mokyklos „Gaja“ auklėtinė Viktė Ažukaitė (tren. R. Ažukienė), tapusi čempione. Kitos šios trenerės auklėtinės – Agnė Švelnienė ir Paulina Bajoriūnaitė – užėmė 3-iąsias vietas.

Vyrų kovose tarp 37 sportininkų puikiai pasirodė trenerės R. Rimgailienės auklėtiniai Rokas Jukna, užėmęs 2-ąją vietą, bei Arnas Salokas, užėmęs 3-iąją vietą. Šie sportininkai įrodė, kad jaunimas labai sėkmingai pretenduoja į aukščiausius apdovanojimus.

Kaip pažymėjo Lietuvos fechtavimo federacija, šį sezoną Lietuvos varžybos ir rezultatai yra itin svarbūs sportininkams siekiantiems vykti į Olimpinių žaidinių atrankos varžybas, tad kovos ir konkurencija dovanoja puikų reginį bei kylantį Lietuvos fechtuotojų lygį.

Dėkojame „Gaja“ treneriams ir sportininkams už pergales ir emocingas, permainingas bei aštrias kovas!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content