Mokyklos imtynininkė Latvijoje laimėjo sidabrą

2019-11-12 Atnaujinta: 2019-11-12

Lapkričio 8-9 d. Latvijoje vyko tarptautinis laisvųjų imtynių turnyras „Daugpilio taurė 2019“, kuriame dalyvavo imtyninkai iš Ukrainos, Baltarusijos, Estijos, Latvijos ir Lietuvos, iš viso apie 300 sportininkų.

Kauno sporto mokyklos „Gaja“ trenerio A. Paplausko auklėtinė Neda Vildžiūtė iki 57 kg jaunučių grupėje užėmė 2-ą vietą. „Pakeliui į finalą Neda įveikė 3 varžoves, paguldydama jas visas ant menčių! Tarp jų ir Šiaulių atstovę, kuriai ankstesnėse varžybose buvo du kartus pralaimėjusi. Tik finalinėje kovoje ši sportininkė nusileido Ukrainos atstovei. Neda yra labai motyvuota, gabi ir daugiausiai vilčių teikianti mano auklėtinė“ , – džiaugėsi tren. A.Paplauskas. 

Kitas to paties trenerio sportininkas Ignas Dambrauskas laisvųjų imtynių suaugusiųjų iki 74 kg svorio grupėje, įveikęs vieną priešininką, laimėjo 3-ią vietą.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content