Orientacininkų rezultatai ir įspūdžiai iš Italijos

2019-11-05 Atnaujinta: 2019-11-05
Herkus Pijus Čaplikas Peschiera del Garda trasoje

Spalio 24-31 d. Kauno sporto mokyklos „Gaja“ auklėtiniai kartu su treneriu D. Žilovu viešėjo Italijoje, prie vaizdingojo kalnais apsupto Gardos ežero ir dalyvavo ten vykusiose Italijos orientavimosi sporto taurės varžybose. Varžytis teko sprinto rungtyje Peschiera del Garda senamiesčio gatvelėmis. Čia puikiai pasirodė Ugnė Skučaitė, kuri šešiolikmečių grupėje buvo trečia iš 32 dalyvių. Matas Valavičius dvylikmečių grupėje buvo 9-as iš 17, Herkus Pijus Čaplikas tarp keturiolikmečių buvo 12-as iš 43, Urtė Čaplikaitė dvidešimtmečių grupėje užėmė 12-tą vietą tarp 20 varžovių.

Be varžybų trasų sportininkai taip pat įveikė nemažai pažintinių–turistinių maršrutų. „Kopėme į Monte Baldo viršukalnę (2 218 m ), vaikščiojome kalvotais ir sudėtingais raižyto Italijos pakrantės ruožo Činkve Terė žvejų kaimelio gyventojų takais. Smagu, kad išvykos metu vaikai ne tik įgijo patirties sprinto varžybose, bet ir turėjo galimybę pažinti dalį Italijos, jos kalnus bei prikaupė daug gerų įspūdžių“, – džiaugėsi „Gaja“ treneris D.Žilovas.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content