Ugnė Pileckaitė skina pergales Lietuvoje ir Europoje

2020-02-10 Atnaujinta: 2020-02-11

Vasario 7 d. Kėdainiuose vykusiame Lietuvos atvirame dziudo čempionate jaunių amžiaus grupėje, svorio kategorijoje iki 70 kg Kauno sporto mokyklos „Gaja“ auklėtinė Ugnė Pileckaitė (ten. R. Šmitas) neturėjo sau lygių. Ugnė nugalėjo 5 varžoves, tarp jų Lenkijos bei Lavijos čempiones, ir iškovojo aukso medalį.

Jau kitą dieną Ugnė Pileckaitė  Lietuvą atstovavo Italijoje vykusioje Europos jaunių taurėje ir tarp 24 savo svorio kategorijos dalyvių iškovojo bronzą. Ugnė nugalėjo italę, ketvirtfinalyje nusileido olandei, paguodos turnyre po labai atkaklios pusšeštos minutės kovos nugalėjo ispanę ir per 4 min. įveikė austrę. Mažajame fnale Ugnė „Ippon“ įvertinimu pranoko olandę.

Skaičiuojant kartu su praėjusį sekmadienį Lenkijoje tarptautinėse varžybose iškovotais 2 aukso ir 1 sidabro medaliu, Ugnė per savaitę iš viso jų pelnė net 5!  „Ši savaitė man – lyg svajonių sapnas. 5 medaliai! O dabar viską taip skauda, kad sunku net prie stalo pavalgyti. Bet turiu tikslą, todėl stengiuosi, kiek galiu“, – pasakojo Ugnė. Paklausta, kokį didžiausią tikslą dabar turi, sportininkė atviravo, kad jos „kukli“ svajonė būti pirma pasaulyje.

Džiaugiamės Ugnės užsidegimu. Sveikiname sportininkę ir jos trenerį su puikiais rezultatais!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content