Viktė Ažukaitė demonstruoja aukštą meistriškumą Europoje

2020-02-25 Atnaujinta: 2020-02-26



Vasario 22-23 d. Manheime (Vokietija) vyko Europos U23 moterų etapas, kuriame Lietuvą atstovavo dvi Kauno sporto mokyklos „Gaja“ fechtuotojos – Viktė Ažukaitė ir Aistė Seniutaitė (tren. R. Ažukienė). Viktė Ažukaitė pogrupyje įveikė visas varžoves (6/6) ir iš karto pateko tarp 64 geriausiųjų. Kovoje dėl 32 vietos ji laimėjo prieš izraelietę, tačiau dėl 16 vietos nusileido vokietei ir galutinėje įskaitoje užėmė 18 vietą tarp 134 fechtuotojų. A. Seniutaitė pogrupyje įveikė vieną varžovę, nepateko į atkrintamąsias ir užėmė 112 vietą.

Tuo pat metu vyrai kovėsi Berlyne vykusiame turnyre „Balta Meška“, kuriame dalyvavo daugiau nei 200 sportininkų iš visos Europos. Mūsų mokyklos sportininkas Arnas Salokas (tren. R. Rimgailienė) pogrupyje laimėjo 4 kovas iš 6 ir pateko tarp 128 geriausiųjų, tačiau pirmoje kovoje atkrintamosiose pralaimėjo italui ir užėmė 80 vietą iš 220 dalyvių. Kitas „Gaja“ atstovas Rokas Jukna (tren. R. Rimgailienė) pogrupyje laimėjo 3 kovas iš 6, atkrintamosiose pralaimėjo vokiečiui ir užėmė 140 vietą.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content