D. Pozniako bokso turnyras

2020-03-16 Atnaujinta: 2020-06-11
Nuotrauka: S. Čirbos

Kovo 9-13 d. Vilniuje vyko pirmojo Lietuvos olimpinio čempiono Dano Pozniako vardo tarptautinis bokso turnyras. 15-us metus iš eilės vykstantis turnyras yra vienas didžiausių jaunimo turnyrų Europoje, įtrauktas į oficialų Europos bokso konfederacijos varžybų kalendorių. Šiais metais jame kovojo 64 boksininkai iš 9 valstybių: Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Ukrainos, Čekijos, Škotijos, Kirgizijos ir Indijos. Dar 6 šalių rinktinės dėl koronaviruso grėsmės dalyvavimą turnyre atšaukė.

Daugiausia aukso medalių – net septynis – susižėrė Ukrainos boksininkai. Du laimėjo indai, vieną čekas. Lietuvos boksininkų sąskaitoje – 2 sidabro ir 9 bronzos apdovanojimai. Bronzos medaliai atiteko šiems Kauno sporto mokyklos „Gaja“ atstovams:

  • Lukui Simonavičiui (56 kg) – tren. V. Sinkevičius;
  • Matui Karosui (75 kg) – tren. V. Bičiulaitis;
  • Gabrieliui Savickui ( 81 kg) – tren. V. Sinkevičius.

Sveikiname sportininkus bei jų trenerius!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content