Lietuvos orientavimosi sporto čempionate

2015-06-01 Atnaujinta: 2015-06-01

StarteGegužės 23-24 dienomis Dzūkijos miškuose įvyko Lietuvos orientavimosi sporto čempionato vidutinės trasos ir estafečių varžybos.

Šeštadienį Marcinkonyse sportininkai varžėsi dėl čempiono vardų vidutinėje trasoje. Nugalėtojais moterų ir vyrų elito grupėse tapo sporto mokyklos „Gaja“ auklėtiniai Kristina Rybakovaitė (tr. G.Dambrauskienė) ir Jonas Vytautas Gvildys (tr. A.Sidaravičienė). Teklė Emilija Gvildytė užėmė antrąją vietą. Jaunių grupėje sidabro medalius iškovojo trenerės A.Bartkevičienės auklėtiniai Deimantė Motiejūnaitė ir Rokas Lipnickas, jaunimo grupėje antroji liko Anelė Kerpauskaitė.

Sekmadienį Kermušijos miške, netoli Grūto parko, greitose ir sudėtingose trasose vykusiose estafečių varžybose sporto mokyklos auklėtiniams nepavyko pakartoti pernykščių pasiekimų. Nugalėtojais tapo tik mergaičių komanda K.Dobrovolskaitė, J.Skaisgirytė ir I.Žilionytė. Taip pat antrąsias vietas užėmė berniukų ir jaunesnių mergaičių komandos, trečiąsias – jaunutės ir jaunės. Dar septyni „Gajos“ auklėtiniai iškovojo medalius suaugusių grupėje, atstovaudami klubines komandas.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content