Baltijos šalių orientavimosi sporto čempionate

2016-06-13 Atnaujinta: 2020-06-15

Savaitgalį Estijoje, Põlva apylinkėse, vyko Baltijos šalių orientavimosi sporto čempionatas, kuriame varžėsi Lietuvos, Estijos, Latvijos, Baltarusijos ir svečių teisėmis Sankt Peterburgo rinktinės. Trejus metus iš eilės nugalėjusi, šiemet Lietuvos rinktinė turėjo tenkintis trečiąja vieta.

Deimantė Motiejūnaitė
Deimantė Motiejūnaitė

Lietuvos rinktinės sudėtyje startavo 13 sporto mokyklos auklėtinių. Sėkmė labiausiai lydėjo trenerės Aušros Bartkevičienės auklėtinius. Pirmąją varžybų dieną vykusiose ilgos trasos varžybose merginų jaunių grupėje čempione tapo Deimantė Motiejūnaitė, o vaikinų tarpe Rokas Lipnickas iškovojo 3 vietą. Estafečių varžybose nugalėjo Lietuvos jaunučių merginų komanda, kurią atstovavo Ugnė Liegutė, o jaunių merginų komanda su D.Motiejūnaite ir A.Bartkevičiūte užėmė 3 vietą.

Su GPS siųstuvais iš lietuvių bėgo elito sportininkai Simonas Krėpšta ir Jonas Vytautas Gvildys, o taip pat Teklė Emilija Gvildytė, Inga Kazlauskaitė, Sandra Paužaitė ir Kristina Rybakovaitė.

Kaip jiems sekėsi trasose galite stebėti čia:
Moterų GPS: http://sportrec.navirec.com/ui/#1bli41o
Vyrų GPS: http://sportrec.navirec.com/ui/#1blg6e6

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content