Lietuvos stalo teniso čempionatas

2017-03-10 Atnaujinta: 2020-06-15

Kovo 3-5 dienomis Vilniuje vyko Lietuvos stalo teniso čempionatas. Tarpusavyje varžėsi po 32 sportininkus vyrų ir moterų grupėse. Ypač didelė konkurencija vyravo vyrų tarpe, kur dešimt panašaus pajėgumo sportininkai pretendavo į čempiono titulą.

Kauno sporto mokyklos „Gaja“ sportininkai iškovojo 9 medalius, tik, deja, nei vieno aukso. Moterų ir vyrų vienetų rungtyse sporto mokyklos sportininkai pusfinalyje pralaimėjo praėjusių metų čempionams rezultatu 3:4 – U. Baskutytė (tr. V.Stankevičius) vilnietei E. Stuckytei, o Medardas Stankevičius (tr. V.Stankevičius) klaipėdiečiui M.Udrai – ir pasidalino trečiąsias vietas. Finale klaipėdiečio taip pat nepavyko nugalėti M. Skučui (tr. R.Garkauskienė), kuris liko antras.

Dvejetų varžybose antrąsias vietas iškovojo mišrių dvejetų rungtyje M. Stankevičiaus ir V. Venckutės pora, vyrų dvejetų rungtyje I. Navickas (tr. I. Navickienė) poroje su panevėžiečiu, trečiąsias vietas – moterų dvejetų rungtyje V.Venckutė (tr. V.Stankevičius) ir U.Baskutytė, vyrų dvejetų – M. Skučas poroje su šilutiškiu.

Sveikiname sportininkus ir jų trenerius!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content