2017 M. LIETUVOS ŠAUDYMO IŠ LANKO ČEMPIONATAS IR SPORTO VILČIŲ ŽAIDYNĖS

2017-07-23 Atnaujinta: 2020-06-14

2017 m. liepos 22 d. Alytuje vyko Lietuvos šaudymo iš olimpinių lankų įvairių amžiaus grupių atvirose patalpose čempionatas, kuriame mūsų mokyklos lankininkai iškovojo net 6 skirtingų spalvų medalius. Jaunučių grupėje čempione tapo Laimė Lapašinskaitė finale aplenkusi savo komandos narę Juliją Paškevičiūtę. Sidabro medalius jaunimo grupėje iškovojo Saulė Rimkevičiūtė o jaunių grupėje  Simona Ramoškaitė ir Lukas Gataveckas. Bronzos medalį iškovojo Liepa Lapašinskaitė.

Taip pat sportininkai sėkmingai pasirodė Lietuvos jaunių sporto vilčių žaidynėse, kurių nugalėtoja tapo Simona Ramoškaitė, o sidabro medalius iškovojo Lukas Gataveckas ir Liepa Lapašinskaitė. Šaudant poroje Lukas ir Simona liko trečioje vietoje. Sportininkus treniruoja Lietuvos sporto treneris Leonidas Urbonavičius.

Sveikiname sportininkus bei jų trenerį!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content