Ruoštis vasarai pradėjo Portugalijoje

2018-02-19 Atnaujinta: 2020-06-12

Kylanti aukštyn saulė primena, kad “ratus reikia ruošti žiemą”. Grupelė geriausių mokyklos orientacininkų su trenere Aušra Bartkevičiene kaupti patirties buvo išvykusi į Portugaliją, kurioje daugelio šalių orientacininkai tradiciškai pradeda vasaros sezoną. Keletas treniruočių neįprastoje vietovėje ir dalyvavimas dviejose tarptautinėse varžybose buvo labai naudingos jauniesiems sportininkams.

Kauniečiai varžybose įrodė, kad Lietuvos orientacininkai, įgavę patirties,  gali sėkmingai varžytis kalnuotose vietovėse. “Portugal O-Meeting 2018” varžybose, kuriose įvairaus amžiaus grupėse startavo net 2056 dalyviai, nugalėtoju keturiolikmečių grupėje tapo Tadas Dementavičius, laimėjęs net 3 iš 4 distancijų. To paties amžiaus mergaičių grupėje trečiąją vietą iškovojo Ugnė Skučaitė. Jaunių merginų grupėje 4 vietą tarp 54 dalyvių užėmė Ugnė Liegutė. V21A grupėje šeštas tarp 102 dalyvių liko Kęstutis Nenartavičius.

Įgavę patirties kitose varžybose “Penamacor International O-Meeting” vėl sėkmingiausiai startavo jaunieji Tadas Dementavičius ir Ugnė Skučaitė, nugalėję vidutinėje, ilgoje ir naktinėje trasose. Ugnė Liegutė buvo pirma vidutinėje trasoje, o ilgoje trasoje nusileido tik komandos draugei Justei Skaisgirytei. Kęstutis Nenartavičius laimėjo vidutinėje trasoje, o kitose buvo antras.

Sveikiname nugalėtojus ir prizininkus !

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content