Seminare Lietuvos orientavimosi sporto treneriams – Danijos orientavimosi sporto ekspertai

2018-03-02 Atnaujinta: 2020-06-12

Vasario 26-28 dienomis, Trakų rajone esančiame Anupriškių kaime Lietuvos orientavimosi sporto federacija organizavo orientavimosi sporto trenerių mokymus-seminarą. Šiuose mokymuose dalyvavo Danijos orientavimosi sporto federacijos atstovai: Danijos jaunimo rinktinės vyr. treneris Jeppe Ruud bei trenerio asistentė Camilla Bevensee. J. Ruud taip pat yra ir suaugusiųjų rinktinės trenerio asistentas.

„Mokymai orientavimosi sporto treneriams yra būtini, nes tik tobulėjant treneriams mes galime ugdyti sportininkus bei kelti jų motyvaciją. Lietuvos orientavimosi sporto trenerių amžiaus vidurkis yra ganėtinai aukštas, tad svarbu, jog mūsų treneriai pasisemtų žinių iš lyderiaujančių šalių orientavimosi sporte. Danija 2015-2017 metais buvo šalis, iškovojusi daugiausiai aukso medalių pasaulio čempionate, tad jų žinios, veiklos struktūra yra tikrai aukštame lygyje“, – apie tokių mokymų svarbą orientavimosi sporto metodininkams atsiliepė LOSF vykdantysis direktorius Vilius Aleliūnas.

Visa informacija apie seminarą Lietuvos orientavimosi sporto federacijos puslapyje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content