Lietuvos imtynių jaunimo čempionate dėl apdovanojimų kovojo graikų-romėnų stiliaus imtynininkai

2018-03-05 Atnaujinta: 2020-06-12

Kovo 4 dieną svetingieji Prienai užleido savo, jau pagarsėjusią krepšiniu sporto areną, imtynėms. Čia vyko atkaklios kovos ant imtynių kilimo. Varžėsi stipriausi šalies graikų – romėnų  jaunimo grupės imtynininkai iš 11 miestų ir rajonų ir jaunosios imtynininkės iš penkių miestų ir rajonų.

Kauno komanda

Jau tapo tradicija, kad Kauno sporto mokyklos “Gaja“  sportininkai nusileidžia tik Vilniaus sporto centrui, kuriame treniruojasi visi stipriausi sportininkai surinkti iš visos Lietuvos. Nors gripo epidemija sumažino dalyvių skaičių, tačiau atkaklių kovų netrūko. Net 6 finalai buvo kaunietiški.

Čempionas D.Gorbonosovas
Čempionas Justas Liaugminas
Čempionas Titas Kerševičius

Čempionų medaliais pasipuošė trenerio Sauliaus Liaugmino auklėtiniai – 67 kg. svorio kategorijoje Justas Liaugminas, 77 kg. Titas Kerševičius bei sunkiasvoris iki 130 kg. Dominykas Gorbonosovas. Iki pergalės nedaug pritrūko Ignui Bukauskui (87 kg. svorio kategorija), o 72 kg. svorio kategorijoje Edvinas Lenkutis taip pat pripažino savo varžovo pranašumą. Abu treniruoja Gintaras Bukauskas.  63 kg. svorio kategorijoje antrą vietą iškovojo Aistis Liaugminas, trečiąją vietą 82 kg. svorio kategorijoje – Gustas Sodaitis (treneris S.Liaugminas).

Merginų tarpe, svorio kategorijoje iki 57 kg., nusileidusi tik šiaulietei Viktorijai Augustauskaitei, vicečempione tapo atkaklioji kaunietė, trenerio Arūno Paplausko auklėtinė Eglė Valčiukaitė.

Nugalėtojas pagerbė ir LaVaras Ballas

Sveikiname sportininkus ir jų trenerius.

Visi rezultatai www.imtynes.lt

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content