2018 M. LIETUVOS JAUNIŲ KOMANDINIS-ASMENINIS ŠAUDYMO SPORTO ČEMPIONATAS

2018-03-06 Atnaujinta: 2020-06-12

2018 m. kovo 2 – 3 dienomis Kaune vyko Lietuvos šaudymo sporto jaunių komandinis – asmeninis čempionatas.

Kauno m. SM „Gaja“ auklėtiniai asmeninėje įskaitoje iškovojo net 4 medalius. Šautuvo rungtyje I-ąją vietą iškovojo trenerės Tatjanos Klimovos auklėtinė-Greta Ramonaitė, pistoleto rungtyje II-ąją vietą iškovojo Gintautas Pucilauskas (tr.Raminta Masalskytė) ir Goda Bilskytė (tr.Virginija Karandienė),o trečiąją vietą iškovojo Mykolas Giedraitis (tr.Virginija Karandienė).

Komandinėje įskaitoje aukso medaliais pasipuošė šautuvo merginų komanda (G.Ramonaitė, J.Mekionytė, I.Liutkevičiūtė) ir pistoleto vaikinų komanda (G.Pucilauskas, M.Giedraitis, E.Bružas), o II-ąsias vietas iškovojo pistoleto merginų komanda (G.Bilskytė, G.Makarevičiūtė, M.Liubamirskaitė) ir šautuvo vaikinų komanda (T.Žalkauskas, D.Morkūnas, A.Kalesninkas).

Sveikiname sportininkus ir jų trenerius!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content