2014 m. Lietuvos jaunučių sporto žaidynių uždarymas

2014-11-26 Atnaujinta: 2014-11-26

2014 m. lapkričio 25 d., antradienį, Vilniaus konferencijų centre “Karolina” įvyko 2014 m. Lietuvos jaunučių sporto žaidynių uždarymas, kurio metu buvo įteikti apdovanojimai geriausiai pasirodžiusioms savivaldybėms ir sportininkų ugdymo įstaigoms.

Po dviejų metų pertraukos žaidynių nugalėtojais vėl tapo Kauno miestas. Prie šios pergalės prisidėjo ir mūsų sporto mokykla „Gaja“, atskirų sporto šakų varžybose iškovojusi tris prizines vietas. Nugalėtojais tarp sporto mokymo įstaigų tapo orientacininkai, antrąsias vietas užėmė mūsų boksininkai ir dziudo atstovai. Prizu buvo apdovanota ir geriausių trenerių konkurse antrąją vietą užėmusi orientavimosi sporto trenerė Aušra Bartkevičienė.

Žaidynių čempionais tapo „Gajos“ auklėtiniai: boksininkas Nojus Kanapinskas, dziudistai Matas Gružauskas, Aleksandras Macenavičius, Gaira Šenauskaitė ir orientacininkų estafetės komanda Rokas Lipnickas, Paulius Saulėnas ir Jonas Kukė. Dar 8 sportininkai iškovojo sidabro medalius ir 12 sportininkų – bronzos.

2015 metais vyks Lietuvos jaunių sporto žaidynės, kurių finalinės varžybos vyks Šiauliuose.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content