Geriausių sportininkų ir trenerių pagerbimas

2014-12-18 Atnaujinta: 2016-07-13

Gruodžio 15 d. pagerbti geriausi 2014 m. sporto mokyklos sportininkai ir treneriai, pasiekę aukščiausius rezultatus. Konkurso nugalėtojais atskirose sporto šakose pripažinti:

Sporto šaka

Geriausias sportininkas

Geriausias treneris

Boksas

Eimantas Stanionis

Vidas Bružas

Dziudo

Marius Paškevičius

Petras Vinciūnas

Fechtavimas

Edgaras Dvariškis

Rasa Ažukienė

Orientavimosi sportas

Jonas Vytautas Gvildys

Aušra Bartkevičienė

Rankinis

Edvinas Balčiūnas

Valdemaras Novickis

Susitikime su mokyklos vadovais buvo pasidalinta įspūdžiais apie praėjusį sezoną, pergales ir nesėkmes, planus ateičiai. Geriausiai iš mokyklos sportininkų 2014 m. sekėsi Mariui Paškevičiui – Europos dziudo čempionate iškovota trečioji vieta ir Eimantui Stanioniui – Europos Sąjungos šalių čempionate iškovota antroji vieta.

 

Geriausi Gajos sportininkai ir treneriai

 

(Iš kairės) direktoriaus pavaduotojas A.Dambrauskas, treneris P.Vinciūnas, M.Paškevičius, trenerė A.Bartkevičienė, mokyklos direktorius V.Krimelis, J.V.Gvildys, treneris V.Novickis, E.Dvariškis, E.Balčiūnas, trenerė R.Ažukienė, treneris V.Bružas, E.Stanionis.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content