Ir Lietuvoje dar rado žiemą

2015-02-26 Atnaujinta: 2015-02-26

Nojus 2015_LČ_OSSSavaitgalį (vasario 21-22 dienomis) Vilniaus rajone, Senasalyje, beveik 200 orientavimosi sporto mėgėjų varžėsi Lietuvos orientavimosi sporto slidėmis čempionate. Nors didžiojoje Lietuvos dalyje sniego beveik nematyti, aukščiausioje Lietuvos vietoje – Medininkų aukštumose, slidinėti dar galima ir be dirbtinio sniego patrankų. Čia ir buvo surengtos dvi čempionato rungtys – sprintas ir ilga trasa. Suaugusiųjų grupėje abi rungtis laimėjo daugkartinis Lietuvos čempionas vilnietis Nerijus Šulčys, o moterų tarpe sprintą laimėjo kaunietė Gabija Ražaitytė, ilgoje trasoje nusileidusi tik vilnietei Gabrielei Keinaitei.
Iš sporto mokyklos “Gaja” orientacininkų geriausiai sekėsi Lietuvos jaunių rinktinės nariui Nojui Kalvaičiui. Jis ilgoje trasoje iškovojo aukso medalį, o sprinte –   sidabro. Jaunimo grupėje ilgoje trasoje nugalėjo trenerio Prano Mockaus auklėtinis Kevinas Olišauskis. Sidabro medalius taip pat iškovojo mergaičių grupėje Ugnė Liegutė, jaunučių grupėje Austėja Kalvaitytė ir Emilis Kaklauskas bei merginų grupėje Akvilė Koženiauskaitė.

Kitos dvi čempionato rungtys (vidutinė trasa ir estafetės) vyks jau nebe Lietuvoje, o Madonos rajone, Latvijoje.

2015_LČ_OSS_Senasalis_estafetės

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Asmens duomenų apsauga
Sutinku     × Uždaryti

Skip to content